YOGA

Om aktiviteten

Desværre overtegnet, men kontakt Mette Merlin Husted for venteliste plads

Velkommen til yoga for seniorer. Yoga er en metode til at fordybe sig i krop, åndedræt og bevidsthed. På den måde kan man med yoga blive forenet med sin egen krop og dermed opleve frihed blandt andet for smerte. I yoga arbejdes med tre elementer, som tilsammen gør yoga til noget helt særligt, nemlig præcision, sekvenser og stabilitet.

Gennem yogastillingerne arbejder vi med præcision og det betyder at der er mindre risiko for at få skader og ubalancer i krop og psyke. Desuden skabes fysisk og ikke mindst mental stabilitet i stillingerne. Vi skal også arbejde med sekvenser og det betyder at vi vil fokuserer på både hvordan man kommer ind i yogastillingen og hvordan man kommer ud af stillingen igen. Dette afpasses selvfølgelig efter alder, behov og formål. Stabile stillinger giver sindet mulighed for at være både afslappet og fokuseret på samme tid.

Tidspunkt

Hver mandag
Kl. 12.00-13.00
VIGTIG PRAKTISK INFORMATION: Medbring egen yogamåtte og 1-2 tæpper hver gang. Det er bedst med tætsiddende yogabukser og løs bluse.

Lokale

Mødelokale 1
Seniorhus Odense, Toldbodgade 5, 5000 Odense C. 

Kontakt

Mette Merlin Husted
Aut. klinisk diætist, cand.scient
Hunderupvej 36, 2 sal, Odense
mettehusted@outlook.com
Telefon: 60 61 43 02
Hjemmeside – klik her
Diætist vejledninger, klik her

Mette Merlin Husted

har yogaerfaring gennem 8 års praksis. Desuden sørger jeg hele tiden for holde mig opdateret gennem uddannelse og yogakurser hos blandt andet internationale undervisere.