Lokaleleje

GENERELT VEDR. COVID-19:

Vi anbefaler fortsat fokus på håndhygiejne, brug af håndsprit. Hold en fornuftig afstand, hold til højre og følg evt. yderligere skiltning.

Hold afstand

Velkommen i Seniorhus Odense

Seniorhuset er i dag rammen om mange forskellige aktiviteter primært for seniorer (60+) bosat i Odense Kommune.

Hvis vi selv skal sige det, så er rammerne i Seniorhus Odense både store, men i høj grad også rigtig velfungerende. Det sidste skyldes primært, at vores brugere er gode til at overholde de krav, som vi som frivillighus er nødt til at have, hvis huset skal fungere. Her er nemlig ingen kære mor!

Sæt dig ind i reglerne
Eftersom huset ikke har ansatte servicefolk, men udelukkende benytter frivillig seniorarbejdskraft er det en forudsætning for at kunne leje sig ind, at man som udefra kommende organisation eller forening sætter sig grundigt ind i reglerne vedr. lokaleleje og forplejning.

I de forskellige undermenuer kan du og din forening finde svar på langt de fleste praktiske og tekniske spørgsmål, når I er gæster i seniorhuset.

 

30 GRATIS minutter til forberedelse og oprydning er nu inkluderet i lokalelejen

Som både ny og gammel bruger af seniorhusets fælles mødelokaler kan man have behov for tid til at forberede sin aktivitet eller møde. Det kan være, at bord- og stoleopstillingen skal være anderledes, end den du møder. Eller du vil gerne lige afprøve AU-udstyret og samtidig være klar til at møde deltagere, som kommer i god tid. Begge forhold kan stærkt anbefales.

Der skal naturligvis også være tid efter afviklingen af din aktivitet eller møde til at sætte borde og stole på plads samt ikke mindst let rengøring af lokalet jf. den opsatte møbleringsplan. Det er nemlig dit ansvar som booker af lokalet.

For at imødekomme ovenstående følger der således GRATIS 30 minutters lokaleleje med både før og efter en booking. Den tid, du og din forening således booker, er ensbetydende med effektiv tid til dit arrangement eller møde.

Finder I ikke svar på det, I søger, er I altid velkommen til at kontakt sekretariatet eller receptionen.

Velkommen!

Hal 2 er seniorhusets største mødesal, der bl.a. inkluderer scene og plads til 300 personer.