Kunstudvalg/-udstillinger

Seniorhus Odense stiller vægplads til rådighed for løbende udstillinger af billedkunst. Kunsten er med til at give liv til væggene og skabe debat blandt husets mange brugere.

Kunstudvalget vil gerne præsentere forskellig kunst og søger kontinuerligt udøvende billedkunstnere, der ønsker at udstille i seniorhuset.

I det følgende redegøres for mulighederne for at udstille i seniorhuset:

Hvordan kommer en udstilling i gang?
En udstilling starter typisk med, at en kunstner, der ønsker at udstille, henvender sig til et af medlemmerne af kunstudvalget.

Ophængning
Den enkelte kunstner foretager selv ophængning efter aftale med Kunstudvalget.

Forsikring
Seniorhus Odense har ingen forsikring for kunstværkerne.

Periode
En udstilling varer normalt ca.  2-3 måneder. Kunstudvalget indbyder kunstneren til et indledende møde, hvor den aktuelle udstillingsperiode aftales.

Markedsføring
Omtale af kunstneren, malerierne og fernisering foretages på seniorhusets hjemmeside samt i nyhedsbrev, som sendes til over 1200 modtagere. Kunstneren må også gerne, på eget initiativ, kontakte pressen.

Salg under udstillingen
Kunstneren må naturligvis gerne sælge sine værker i løbet af udstillingen. Af hensyn til udstillingens samlede indtryk, henstiller seniorhuset dog til, at solgte værker først fjernes når udstillingsperioden er afsluttet. Hvis et kunstværk alligevel fjernes i utide, skal kunstneren erstatte dette med et tilsvarende.

Fernisering                            
Kunstudvalget tager sig af alle forhold omkring kunstudstillingerne i huset samt fernisering.  I forbindelse med afholdelse af fernisering er seniorhuset vært for et let traktement.

 

 

Kontakt Kunstudvalget
Er du interesseret i at udstille eller blot har spørgsmål, så benyt nedenstående kontaktmail: kunstudvalget@seniorhus.dk