Odense Senior Revy

Om
aktiviteten

Vi startede en revykreds i december 2012, som er endt ud i mangen en Senior Revy i Seniorhus Odense.

Vi er aktive på alle planer, der skal skrives tekster, evt. komponeres nye melodier. Vi skal have skuespillere på scenen, instruktør, instruktørassistent, musikere, lydfolk, kostumesyersker, kulissefolk, scenehjælpere osv.

Tidspunkt

Hver mandag, kl. 13.00-17.00

Lokale

Hal 2, Seniorhus Odense, Toldbodgade 5, 5000 Odense C.

Kontakt

Lone Stefansen, tlf. 53 14 36 34, e-mail: stefansenhansen@gmail.com
Kirsten Nielsen,  tlf. 24 66 78 58, e-mail: kgln@fwo.dk

odenseseniorrevy@gmail.com

Lone Stefansen

Teater, sang og musik har altid været en naturlig del af mit liv. Jeg synger i kor, synger viser, spiller guitar, bl.a. børnesange, musicals og hopsa. Har medvirket i utallige teaterstykker, revyer, musicals og friluftsspil – enten som aktør, instruktør eller underviser. Jeg ser frem til nye udfordringer i Mødestedets Revystudiekreds og glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, som på nuværende tidspunkt sprudler af talent og kreativitet.

Kirsten G. L. Nielsen

Kreative opgaver, som kostumer, sang, genbrug, loppefund og skøre ting i mit hjem og i mine gemmer, ind imellem også på mig selv, det er det som kendetegner mig. Jeg er uddannet som dekoratør, men har i 25 år været ansat hos Fyns Amt, hvor jeg var sekretær for politikerne. Efter Fyns Amt var jeg 5 år hos Odense kommunes Borgerservice. Det var utroligt spændende. I flere år har jeg spillet med i HK revyen. Jeg har savnet revy-arbejdet og er meget glad for at være med til at udvikle Mødestedets Revystudiekreds og Teaterkreds. Jeg glæder mig over at kunne bruge mine kreative ideer og evner i Seniorhus Odense