Med bil, bus eller cykel

Seniorhusets p-plads er meget begrænset både i antal almindelige parkeringspladser og parkeringspladser forbeholdt handicappede. Kom derfor hellere i god tid, så du kan finde alternative parkeringsmuligheder og nå din aktivitet til tiden.

BEMÆRK at parkering i bil på seniorhusets område altid sker på eget ansvar. Har du forvoldt skade på en bil, bedes du altid give dig til kende enten ved besked direkte til pågældende bilist eller via Receptionen.

Gratis p-pladser v/Toldbodgade 19
En af de alternative parkeringsmuligheder finder du på hjørnet af Toldbodgade 19 og Næsbyvej venligst udlånt af Odense Marcipan. Vis hensyn og parker ikke foran porte, døre eller container, så disse ikke kan benyttes.

BEMÆRK at parkering på Odense Marcipans øvrige arealer ikke er tilladt og kan medføre, at din bil vil blive fjernet. Der er ca. 250 meter i gåafstand fra  p-pladsen Toldbodgade 19 til Seniorhus Odense. Du er også meget velkommen til at benytte de omkringliggende gader, vis hensyn til de lokale beboere.

Ta’ cyklen – parker lige ved hoveddøren – godt alternativ til bilen – eller benyt FynBus

Her behøver du ikke bekymre dig om parkering. Du kan parkere din cykel under tag overfor hovedindgangen, men også benytte cykelparkeringen ved cykelstien bag seniorhuset. 

Cykelparkering med indgang fra Langesøstien.
Cykel indgangen fra Langesøstien anvendes nu af rigtigt mange cyklister. Lågen er åben på hverdage, dagligt fra kl. 08.00-16.00 og er et godt alternativ til den overbelastede cykelparkering overfor hovedindgangen.

Tag med bussen fra Toldbodgade eller
Åløkke Alle – Se køreplanen, klik her.

Her finder du en folder med tidspunkter til stoppestederne: Seniorhuset og Ny Kongevej. DU KAN HENTE FOLDEREN – KLIK HER

Alternative ruter fra 31. juli 2022

Et alternativ fremadrettet bliver i stedet Rute 95, som kører fra Allesø via Tarup til OBC Syd (Odense Banegård Center). Rute 95 har kun stoppested ved Seniorhus Odense i retning mod OBC.  

Når bussen kommer fra OBC, så skal man stå af ved Ny Kongevej, hvorefter man benytter lyskrydset Åløkke Alle/Toldbodgade og går ca. 250 meter til Seniorhuset.

Det er også muligt at benytte Rute 141 til Faaborg fra OBC. Fra OBC, så skal man stå af ved Ny Kongevej, hvorefter man benytter lyskrydset Åløkke Alle/Toldbodgade og skal gå ca. 250 meter til Seniorhuset.

Skal man fra seniorhuset kan man benytte Rute 141 mod OBC. Stoppestedet er ved Seniorhus Odense.

Der er også muligt at komme til og fra Seniorhus Odense via Rute 122. Nærmeste stoppested er imidlertid ved TV 2/Rugårdsvej. Her er der anslået en gåtur på ca. 780 meter.

Du finder de respektive køreplaner på Fynbus.dk