Med bil, bus eller cykel

Seniorhusets p-plads er meget begrænset både i antal almindelige parkeringspladser og parkeringspladser forbeholdt handicappede. Kom derfor hellere i god tid, så du kan finde alternative parkeringsmuligheder og nå din aktivitet til tiden.

Gratis p-pladser Toldbodgade 19
En af de alternative parkeringsmuligheder finder du på hjørnet af Toldbodgade 19 og Næsbyvej venligst udlånt af Odense Marcipan. Bemærk at der ca. 250 meter i gåafstand fra p-pladsen til Seniorhus Odense.

Du er også meget velkommen til at benytte de omkringliggende gader. Respekter gældende bestemmelser for parkering og vis hensyn til de lokale beboere.

Ta’ cyklen 

Et rigtig godt alternativ til bilen, hvis du skal i seniorhuset, er cyklen og bussen. Her behøver du ikke bekymre dig om parkering. Du kan parkere din cykel under tag, og med bussen bliver du kørt næsten til hoveddøren.

Benyt bussen

Rute 10H (Havnebussen) kører til og fra Seniorhus Odense alle hverdage og lørdage samt første søndag i hver måned. Se køreplanen, klik her.

Du har også mulighed for at benytte Rute 141 (Odense-Faaborg), som stopper ved Seniorhus Odense ind mod OBC.

Benytter du Rute 141 fra OBC mod Seniorhus Odense, så vær opmærksom på, at tætteste stoppested fra Seniorhus Odense er på Åløkke Alle kort efter Ny Konge Vej.

Øvrige ruter med stop ved Seniorhus Odense ind mod OBC er Rute 122-123. Se køreplanen, klik her.

Tag med bussen fra Toldbodgade eller Åløkke Alle 

Nyt – åbning af Langesøstien og etablering af ekstra cykelparking
Odense Kommune afsluttede i uge 45 arbejdet med at forlænge ”Langsøstien”. Forlængelsen er blevet etableret på det nedlagte baneareal bag seniorhuset.

Som tidligere skrevet her på sitet skal der efter planen etableres adgang fra Langesøstien og ind til seniorhuset og i den forbindelse etableres yderligere pladser til cykelparkering.

Arbejdet med at etablere ekstra cykelparking er nu sat i gang (uge 46). Vi håber, at den nye cykelparkering er klar til at blive taget i brug i begyndelsen af 2021.