Med bil, bus eller cykel

Seniorhusets p-plads er meget begrænset både i antal almindelige parkeringspladser og parkeringspladser forbeholdt handicappede. Kom derfor hellere i god tid, så du kan finde alternative parkeringsmuligheder og nå din aktivitet til tiden.

BEMÆRK at parkering i bil på seniorhusets område altid sker på eget ansvar. Har du forvoldt skade på en bil, bedes du altid give dig til kende enten ved besked direkte til pågældende bilist eller via Receptionen.

Gratis p-pladser v/Toldbodgade 19
En af de alternative parkeringsmuligheder finder du på hjørnet af Toldbodgade 19 og Næsbyvej venligst udlånt af Odense Marcipan. Vis hensyn og parker ikke foran porte, døre eller container, så disse ikke kan benyttes.

BEMÆRK at parkering på Odense Marcipans øvrige arealer ikke er tilladt og kan medføre, at din bil vil blive fjernet. Der er ca. 250 meter i gåafstand fra  p-pladsen Toldbodgade 19 til Seniorhus Odense. Du er også meget velkommen til at benytte de omkringliggende gader, vis hensyn til de lokale beboere.

Ta’ cyklen – parker lige ved hoveddøren – godt alternativ til bilen – eller benyt FynBus
Her behøver du ikke bekymre dig om parkering. Du kan parkere din cykel under tag overfor hovedindgangen, men også benytte cykelparkeringen ved cykelstien bag seniorhuset. 

Cykelparkering med indgang fra Langesøstien.
Cykel indgangen fra Langesøstien anvendes nu af rigtigt mange cyklister. Lågen er åben på hverdage, dagligt fra kl. 08.00-16.00 og er et godt alternativ til den overbelastede cykelparkering overfor hovedindgangen.

BEMÆRK NYE BUSTIDER FRA D. 14. JANUAR 2024

Tag med bussen fra Toldbodgade eller
Åløkke Alle – Se køreplanen, klik her.