Motion og Fitness

GENERELT VEDR. GENÅBNINGEN OG COVID-19:

På grund af COVID-19-situationen kan der være ændringer i de aktiviteter, som normalt afvikles i Seniorhus Odense. Disse eventuelle ændringer vil løbende blive på opdateret på foreningernes underside.

Kan du ikke umiddelbart finde svar på dit spørgsmål, kan du altid henvende dig til foreningens formand, eller hvor det fremgår af tovholderen.

Motion og fitness kører videre

På trods af den nye restriktioner herunder et nyt forsamlingsforbud m.m. kører motion og fitness under Seniorhus Odense fra mandag d. 26. oktober videre. Samtlige tovholderne har sagt ja til at fortsætte holdene.

Seniorhuset overholder naturligvis de gældende restriktioner og vil stadig have meget stor fokus på hygiejne og afstandskrav. Der kan dog forekomme mindre justeringer i forhold til den praktiske afvikling – f.eks. deling af hold.

Hvis dit hold skulle blive aflyst, så vil det fremgå af seniorhusets hjemmeside, eller du vil få besked direkte fra din normale tovholder. Og skulle der være ændringer i den praktiske afvikling, vil du kunne finde disse oplysninger samme sted.

Ovenstående er gældende fra 26. oktober og foreløbig til og med d. 13. december.

Retningslinjer for motion og fitness, målrettet brugerne– tryk her

Motion og Fitness i Seniorhuset

Vi tilbyder træning for dig, som gerne vil vedligeholde og forbedre din muskelstyrke, kondition og balance på hold sammen med andre seniorer i trygge og sociale rammer. Du træner på eget ansvar.

Vejleder/tovholder:
Der er 1 eller 2 frivillige vejledere, som har gennemgået flere fitnesskurser, tilknyttet hvert hold.

Ingen tilmelding frem til d. 22. november og derefter kun, hvis man kan alle dage og alle tider – tlf. 51 777 366.

Ugeskema endelig