Seniorinformationsmøder

For dig som snart bliver eller er blevet pensionist

Seniorhus Odense har den store fornøjelse at samarbejde med Ældre- og Handicapforvaltningen, Borgerservice samt Ældrerådet i Odense Kommune om de såkaldte Seniorinformationsmøder.

Formålet med møderne er at give såvel nuværende som kommende seniorer aktuel og relevant viden om rettigheder og muligheder som pensionist i Odense Kommune. Dette sker gennem korte oplæg med mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Men det er ikke alt!

Besøg “markedspladsen”

Intentionen med Seniorinformationsmøderne er også at blive inspireret af det frivillige foreningsliv i Odense Kommune til et aktivt og indholdsrigt seniorliv. Dette sker på ”Markedspladsen”, hvor du også har mulighed for at komme i tæt i dialog med kommunale medarbejdere, men i særdeleshed med et bredt udsnit af byens frivillige foreningsliv. Måske ligger der en frivillig gemt i netop dig!

Dagen byder også på muligheden for at komme på rundvisning i seniorhuset. Her kan du med egne øjne opdage de mange muligheder, seniorhuset byder på. Rundvisningen foregår i mindre grupper og starter altid ved receptionen kl. 11.00. Rundvisningen varer normalt ca. 45 minutter.

Ønsker din forening at være med på Markedspladsen?

Hvis din forening/organisation eller kommunale tilbud har interesse i at få en stand på Markedspladsen, skal du kontakte arbejdsgruppen bag seniorinformationsmøderne v/Teit Rasmussen – mail: adm@seniorhus.dk

Seniorinformationsmøder i 2023

I 2023 vil der blive afviklet to Seniorformationsmøder i Seniorhus Odense.

Seniorinformationsmøder inkl. Markedspladsen afvikles på nedenstående datoer.

  • Onsdag d. 19. april kl. 13.00-15.00
  • Onsdag d. 1. november kl. 13.00-15.00

For dig som er nyudklækket pensionist, vil du i din e-Boks modtage invitation fra Odense Kommune.