Seniorinformationsmøder

For dig som snart bliver eller er blevet pensionist

Seniorinformationsmødet er et åbent hus-arrangement, hvor du får nyttig viden og inspiration til, hvordan du får eller opretholder et spændende og aktivt seniorliv.

Seniorhus Odense, Odenses Ældreråd og Odense Kommune står bag Seniorinformationsmøderne, og vi holder to møder om året i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5 i Odense C:

  • Onsdag den 19. april 2023 kl. 13.00-15.00.
  • Onsdag den 1. november 2023 kl. 13.00-15.00.

Seniorinformationsmøderne indeholder både informationsoplæg, markedsplads og rundvisning, og du kan deltage i de dele, du ønsker.

Informationsoplæg kl. 13.00-14.00
Vælger du at deltage i informationsoplægget, kan du få nyttig viden om fire forskellige emner:

  • Få en præsentation af Seniorhus Odense.
  • Hør Borgerservice fortælle om dine muligheder for økonomiske tilskud.
  • Få indblik i, hvordan Ældre- og Handicapforvaltningen kan støtte dig i større eller mindre grad, hvis du får behov.
  • Bliv klogere på Ældrerådets arbejde.

Markedspladsen kl. 13.45-15.00
Markedspladsen er et område med forskellige stande, som du kan bevæge dig imellem. Her er repræsentanter fra frivillige foreninger, organisationer og kommunen. Så kom ind og få en snak om et aktivt seniorliv, den digitale postkasse, biblioteket, FynBus m.fl.

Rundvisning kl. 14.45-15.30
Hvis du er nysgerrig på, hvad Seniorhuset er for noget, kan du også tage på en guidet rundvisning og opdage de muligheder, huset byder på. Rundvisningen starter ved receptionen.

Vi byder på gratis kaffe og kage kl. ca. 14.00 efter informationsoplæggene.

Tilmelding
Tilmelding til dagen er ikke nødvendigt. Men gå ikke glip af chancen for at få nyttig viden og spændende input. Er du forhindret, så kom gerne til det næste møde.

Ønsker din forening at være med på Markedspladsen?
Hvis din forening/organisation eller kommunale tilbud har interesse i at få en stand på Markedspladsen, skal du kontakte arbejdsgruppen bag seniorinformationsmøderne v/Teit Rasmussen – mail: adm@seniorhus.dk