Seniorinformationsmøder

For dig som snart bliver pensionist

Seniorhus Odense har den store fornøjelse at samarbejde med Ældre- og Handicapforvaltningen, Borgerservice samt Ældrerådet i Odense Kommune om de såkaldte Seniorinformationsmøder.

Formålet med møderne er at give såvel nuværende som kommende seniorer aktuel og relevant viden om rettigheder og muligheder som pensionist i Odense Kommune. Dette sker gennem korte oplæg med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Besøg markedspladsen

Intentionen med Seniorinformationsmøderne er også at blive inspireret af det frivillige foreningsliv i Odense Kommune til et aktivt og indholdsrigt seniorliv. Dette sker på ”Markedspladsen”, hvor du også har mulighed for at komme i tæt i dialog med kommunale medarbejdere.

Markedspladsen er åben i Hal 2 for alle interesserede fra kl. 10.15-12.00.

Dagen byder også på muligheden for at komme på rundvisning i seniorhuset (kun hvis den aktuelle COVID-19-situation tillader det). Her kan du med egne øjne opdage de mange muligheder, seniorhuset byder på. Rundvisningen foregår i mindre grupper og starter altid ved receptionen kl. 11.00. Rundvisningen varer normalt ca. 45 minutter.

Seniorinformationsmøder i 2020

  • Onsdag den 7. oktober kl. 09.30-10.30 i Hal 2
    Der vil være mulighed for efterfølgende i separate lokaler at stille mere personlige spørgsmål omkring tilskudsmuligheder m.m. Tilmelding, klik her

    På grund Corona-situationen vil der max. være plads til 75 deltagere. Derfor er tilmelding nødvendig. Du udfylder formularen (se link ovenfor) og modtager herefter en bekræftelse, hvor der står GOOGLE ANALYSE som afsender. Dine oplysninger bliver slettet omgående efter den 7. okt.
     
    MARKEDSPLADSEN ER d. 7. oktober DESVÆRRE AFSLYST PGA. COVID-19.

  • Onsdag den 18. november kl. 09.30-12.00 i Salen/Hal 2

For dig som er nyudklækket pensionist, vil du i din e-Boks modtage invitation fra Odense Kommune.

Tilmelding til dagene er pga. COVID-19-situationen nødvendigt. Mere info følger snarest.