Seniorinformationsmøder

For dig som snart bliver pensionist

Seniorhus Odense har den store fornøjelse at samarbejde med Ældre- og Handicapforvaltningen, Borgerservice samt Ældrerådet i Odense Kommune om de såkaldte Seniorinformationsmøder.

Formålet med møderne er at give såvel nuværende som kommende seniorer aktuel og relevant viden om rettigheder og muligheder som pensionist i Odense Kommune. Dette sker gennem korte oplæg med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Besøg markedspladsen

Intentionen med Seniorinformationsmøderne er også at blive inspireret af det frivillige foreningsliv i Odense Kommune til et aktivt og indholdsrigt seniorliv. Dette sker på ”Markedspladsen”, hvor du også har mulighed for at komme i tæt i dialog med kommunale medarbejdere.

Markedspladsen er åben i Hal 2 for alle interesserede fra kl. 10.15-12.00.

Dagen byder også på muligheden for at komme på rundvisning i seniorhuset (kun hvis den aktuelle COVID-19-situation tillader det) og med egne øjne opdage de mange muligheder, huset byder på. Rundvisningen foregår i mindre grupper og starter altid ved receptionen kl. 11.00. Rundvisningen varer normalt ca. 45 minutter.

Seniorinformationsmøder i 2020

  • Onsdag den 9. september kl. 09.30-12.00 i Salen – AFLYST
  • Onsdag den 7. oktober kl. 09.30-12.00 i Salen
  • Onsdag den 18. november kl. 09.30-12.00 i Salen

For dig som er nyudklækket pensionist, vil du i din e-Boks modtage invitation fra Odense Kommune.

Tilmelding til dagene er ikke nødvendigt.