Seniorinformationsmøder

For dig som snart bliver pensionist

Seniorhus Odense har den store fornøjelse at samarbejde med Ældre- og Handicapforvaltningen, Borgerservice samt Ældrerådet i Odense Kommune om de såkaldte Seniorinformationsmøder.

Formålet med møderne er at give såvel nuværende som kommende seniorer aktuel og relevant viden om rettigheder og muligheder som pensionist i Odense Kommune. Dette sker gennem korte oplæg med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Besøg “markedspladsen”

Intentionen med Seniorinformationsmøderne er også at blive inspireret af det frivillige foreningsliv i Odense Kommune til et aktivt og indholdsrigt seniorliv. Dette sker på ”Markedspladsen”, hvor du også har mulighed for at komme i tæt i dialog med kommunale medarbejdere.

Markedspladsen er åben i Hal 2 for alle interesserede fra kl. 10.15-12.00.

Dagen byder også på muligheden for at komme på rundvisning i seniorhuset (kun hvis den aktuelle COVID-19-situation tillader det). Her kan du med egne øjne opdage de mange muligheder, seniorhuset byder på. Rundvisningen foregår i mindre grupper og starter altid ved receptionen kl. 11.00. Rundvisningen varer normalt ca. 45 minutter.

Hvis din forening/organisation eller kommunale tilbud har interesse i at få en stand på Markedspladsen, skal du kontakte Arbejdsgruppen bag seniorinformationsmøderne v/Teit Rasmussen – mail: adm@seniorhus.dk

Seniorinformationsmøder i 2022

Arbjedsgruppen bag Seniorinformationsmøderne (hvilket er Seniorhus Odense, Ældrerådet, Team Frivillighed under Ældre- og Handicapforvaltningen samt Borgerservice) har på baggrund af en evaluering i foråret besluttet at afprøve et nyt starttidspunkt for Seniorinformationsmødet onsdag d. 9. november. Her afvikles de korte oplæg i Salen med start kl. 14.00 og slutter kl. ca. 15.00. Fra kl. ca. 14.45 og til kl. ca. 16.30 vil Markedspladsen i Hal 2 være åben. 

 Seniorinformationsmøder for 2022 afvikles på nedenstående datoer.

  • Onsdag d. 9. november kl. 14.00-15.00 – efterfulgt af Markedspladen fra kl. 14.45-16.30.

For dig som er nyudklækket pensionist, vil du i din e-Boks modtage invitation fra Odense Kommune.